za-slider (2)

Our partners talk about us

On the occasion of the 15th anniversary of Direct Media, our partners and customers shared their impressions about us

home-slide-02

RRJETI I PROFESIONISTËVE

Shpërndarja rajonale e dyqind profesionistëve tanë përbën përparësi të madhe në treg. Na ofron mundësi që të njohim nevojat e partnerëve tanë dhe që në çdo treg të ofrojmë shërbim të kualitetit të njëjtë.

home-slide-01

SCIENCE & ART

Planifikimi i komunikimit për neve paraqet një qasje të sofistikuar në të cilën Science dhe Art janë të lidhura ngushtë.

about-slider-01

PROGRAMATIC, RTB & BIG DATA

Direct Media është e specializuar për „Programmatic Media Buying“ e bazuar në analizë të thellë të të dhënave në të gjitha platformat: display, mobile, rrjete sociale, video dhe fromate display jostandarde.

about-slider-03

INSIGHT HUB

Ne disponojmë të gjitha kërkimet e licensuara dhe bazën relevante të të dhënave. Ne zhvillojmë vazhdimisht mjetet dhe kërkimet tona.

about-slider-08

INOVACIONI

Ne sjellim trende të reja. Ne ishim të parët në rajon në aplikimin e një realiteti të shtuar, i ndjekur nga reklamimimi në twitter dhe instagram, nëpërmjet teknologjive : Programmatic Buying dhe Real Time Bidding.(RTB).

about-slider-03-SCR

PËRGJEGJËSIA

Parimet e përgjegjësisë ndaj shoqërisë i integrojmë në biznesin e përditshëm, duke dhënë më të mirën në cilësinë e shërbimit tonë.

about-slider-02

LIDERË NË INDUSTRI

Ne jemi sistem mediatik udhëheqës në Evropën juglindore i cili ofron shërbime të integruara komunikative, mediatike dhe advertising.

Direct Media Albania

Direct Media Tirana është një agjensi komunikimesh e cila ofron nje tërësi shërbimesh që nga media planning and buying, tek kërkimi mbi sjelljen konsumatore, deri te planifikimi I strategjive të komunikimit dhe konsulenca.

Direct Media Tirana është pjesë e rrjetit të agjensive të Direct Media Beograd, e cila operon në Shqipëri që prej vitit 2010.

Direct Media Tirana është në rritje nga viti në vit duke ofruar përvojën e nevojshme për të ndihmuar klientët tanë ndërkombëtare dhe lokal, për të përmirësuar strategjitë e tyre të komunikimit dhe prezencën në tregun e mediave.

Me mbështetjen e rrjetit tonë rajonal te partnerëve, ne ofrojmë zgjidhje të përshtatshme dhe inovative për nevojat e komunikimit, në të gjitha llojet e mediave në Shqipëri.

Direct Media Tirana është një nga agjensitë më me influencë në tregun mediatik Shqiptar, duke patur një marrëdhenie të shkëlqyer partneriteti me të gjitha mediat në vënd.